„Luptatori” Counter Strike vs luptatori ISIS

Din ce in ce mai mult am impresia ca o parte semnificativa din tinerii europeni care au aderat la ISIS sunt fosti „luptatori” Counter Strike.

counter-strike-go-beta-screenshots-oxcgn-7

Afirmatia mea este bazata pe succesul acestui joc la nivel mondial, dar si pe efectul nociv al calculatoarelor asupra sanatatii mintale a tinerilor. Exista un adevar demonstrat: dependenta de jocuri pe calculator dauneaza! Si dauneaza destul de grav, tinerii fiind pasibili de dementa! Pe langa aceasta, tinerii se pot izola, pot trai intr-o lume a jocurilor si pot imita personajele preferate. Asa s-ar explica acest exod al tinerilor din Europa catre ISIS.

Acest lucru este intarit si de faptul ca multi dintre acesti tineri au dezertat din trupele ISIS pentru a se alatura altor grupari de rebeli, invocand lipsa de actiune.

iraq-counter-attack-against

Asadar, limitati accesul copiilor la calculator, excludeti total si definitiv jocurile violente si acordati-le mai multa atentie!

P.S. Nu cred ca acesti tineri au plecat pentru a sustine cauza ISIS sau pentru banii pe care i-ar castiga acolo. Inrolarea in armata tarii natale nu presupune si participarea imediata la lupte in zone de conflict; asta necesita timp, iar ei cer actiune imediat.

Reclame

About creator


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: