Cel mai tare gratar-foisor

Proiectul asta l-am vazut la un targ de constructii (parca) si am fost extrem de incantat de idee. M-am documentat si am decis ca asta e gratarul pe care sa mi-l fac in curte. Se numeste Cabana Finlandeza (Kota) si este originara din zona arctica a Laponiei.

Ideea e ca acest foisor nu ocupa mult spatiu, poate fi inchis sau deschis, poate fi locul ideal pentru odihna sau pentru joaca, dar poate deveni si un inlocuitor de birou de lucru. Sunt facute in general din lemn si sunt foarte spatioase. Proiectul meu nu este exact ca cel din poza de mai sus, insa va fi ceva asemanator, mult mai flexibil, cu obloane care se deschid pe toata latura (hexagonului). Deja am structura metalica, facuta pentru a deveni de fapt un foisor deschis normal. Acum mai trebuie sa gasesc un tamplar pe masura exigentelor mele.

Foarte interesant este gratarul in sine. Mai jos este un desen tehnic foarte detaliat si care va ajuta un mester bun pentru conceperea gratarului. Pentru o aerisire buna, aceste date trebuie respectate intocmai.


Parerea mea e ca cele mai bune bucate se mananca direct de pe gratar. Placerea de a intoarce sau a invarti mancarea pe gratar va fi acum accesibila tuturor. Riscul de a ne afuma incercand sa facem niste gustari delicioase va disparea doar daca se vor respecta schemele de mai sus. Bucurati-va de acest gratar-foisor impreuna cu familiile sau cu prietenii vostri!

Reclame

About creator


2 responses to “Cel mai tare gratar-foisor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: