Costumul perfect

Stii care sunt coordonatele unui costum perfect? Vrei sa afli detaliile cruciale care te fac sa te simti si sa arati bine? Mai mult decat brand-ul produselor pe care le cumperi conteaza modul in care iti stau hainele.

Piept. Daca reverele se deformeaza sau jacheta se increteste, inseamna ca sacoul de la costum este prea mic. In plus, vesta nu trebuie sa fie niciodata indesata pe sub costum. Vesta trebuie sa stea perfect intinsa pe piept.

Manecile costumului trebuie sa iti ajunga la incheietura mainii. Ideal ar fi ca foarte putin din maneca de la camasa sa se vada din costum (aproximativ 2 cm).

Gulerul din spate nu trebuie sa fie nici pliat si nici rasucit. El trebuie sa fie neted si frumos.

Umeri. Sacoul de la costum trebuie sa iti imbrace umerii, adica sa iti vina perfect. Daca umerii hainei depasesc linia umerilor tai, atunci sacoul este deja prea mare pentru tine.

Talie. Sacoul trebuie sa fie usor ingust spre umeri. Indiferent cat de musculos esti, atentie, sacoul nu trebuie sa fie prea stramt pe talie. Sacoul tau trebuie sa fie lejer si nu sa te sugrume.

Lungimea sacoului. Daca sacoul nu iti acopera fundul, atunci el este prea scurt. Daca nu poti sa-ti prinzi tivul indoind degetele cand stai cu mainile drepte, sacoul este prea lung.

Camasa ti se potriveste de minune la maneci si la gat, dar este atat de larga in spate si pe laturi incat poti baga un copil in camasa? Din fericire, unele magazine ofera marimi de camasi pentru corpuri „zvelte”, dar si pentru corpuri „atletice”.

Lungimea cravatei. Varful cravatei pe care o porti trebuie sa atinga jumatatea cataramei de la curea.

Pantalonii drepti se poarta de obicei la fel ca si jeansii: pe solduri. Si, pentru ca de regula sunt ingusti, acopera destul de putin din pantofi si nu au mansete.

Pantalonii cu pense trebuie purtati imediat dedesubtul buricului. In general, au manseta si acopera ceva mai mult din pantofi decat pantalonii fara manseta.

Reclame

About creator


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: